Ingen rubrik

                                                                                 


Jaha har inte mkt igentligen att skriva om utan livet flyter som vanligt tycker jag å semestern rinner iväg som alla andra åren men sånt e livet.... händer inte mkt mer än att man ska hjälpa par vänner o renovera lite så då går tiden.... annars ska man iväg till simrishamn på tors o sova lite i husvagnen o mest rensa tankarna o komma ifrån lite.

Annars hade det inte skadat med lite kärlek men det växer ju inte på träd direkt så de e inte lönt o leta på det viset.... men men får väl se vad som händer framöver. men kommer inte på mer nu vad jag ska skriva mer än att jag har nu funderingar på tattoo nr 2 men e osäker på va för motiv jag ska ha o var den på mig ska sitta.... men det kommer o längtar lite till att få göra en till för det e härlig känsla att bli tatuerad

men men hade fint alla där ute ni få personer som läser detta skräpet

Kommentarer
Postat av: Sandra

Så man får inte ut och roa sej några timmar. Så du menar att du kommer att sitta hemma hela tiden tills din unge är 18 år???

2009-07-29 @ 02:02:33
URL: http://sessan1.blogg.se/
Postat av: Sara / Saralillan.blogg.se

håller med om att de e nice att tagga sig! =)

2009-07-29 @ 09:09:11
URL: http://saralillan.blogg.se/
Postat av: jens

sandra det påstår jag inte men inte fan ger man sig ut o festa som fan när man har en bebis hemma som e 1 månad hemma o som man fortfarande ammar det e ju respektlöst mot barnet eftersom det inte e bra o få sprit i sig om man ammar

2009-07-30 @ 17:52:13
Postat av: Manella

Man måste våga chansa för att hitta kärleken (:

2009-07-31 @ 21:06:55
URL: http://www.metrobloggen.se/beautiiful
Postat av: jens

trevligt o höra manella

2009-07-31 @ 22:22:00
Postat av: Sara

okej.. normalt att ut och festa när man fått barn 1månad innan...?? hmm??... jaja??.. otroligt att där finns sådana människor. då skulle man tänkt efter innan man skaffa barn. de första halvåret går barnet före sen kan man ut och festa någon gång.. men man ska veta att man har en morgondag oxå. =) men men. vet inte vem de handlar om.. tänker absolut inte ta reda på de iheller..

2009-08-01 @ 15:08:13
URL: http://saralillan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0