polisen i sverige

Har bara lite funderingar på den svenska polisen vi har.... vad e det med dom igentligen? vaknar dom på fel sida varje dag eller nåt för jag bara undrar när det gäller det här om rasistiska argumenten o sådant som förekommer.... ta bara som kravallerna på rosengård i malmö för ett tag sen som dom sen tog på nyheterna hela tiden nu om att polisen hade kallat ungdomarna för *apjävlar* o *blattejävlar* etc. det e ju rasisktiskt anser ju folk o att polisen i sin tur utrycker såna saker e ju inte riktigt rätt från deras sida inom tjänsten... sen va fan dom gör på fritiden e ju inte med här..... o iallfall så läggs detta ner o rubrikerna är igång.... men får nog hoppa in o hålla med där att det e ju inte mer än rätt för vem av ungdomarna hörde detta i stundens heta ? INGEN detta förekom i ett stängt rum som det kallas o det va ju inte föräns efteråt som dom hörde detta via videon som lades upp på nyhets sidor etc.... för jag menar att polisen sa ju inte det till dom direkt..... sen så e det här som hände iförgår då en eller flera ungdomar på 15 år som kommer fram o *nöffar* åt en polis o kallar dom för grisjävlar.... o vad händer jo polisen står med svansen mellan benen o blir bölfärdiga o polis anmäler killen för att dom hade kallat polisen för si o så...... va fan e det frågan om....?

så nu står en kille på 15 år anhållen för påhopp av en polis i tjänst.... till vilken nytta igentligen.....
det känns som det rättsliga systemet(polisen) håller på att falla ihop riktigt så dom får nog fan skärpa sig o inte va så mesiga .....

rätta mig om jag har fel med detta inlägget o har du nån åsikt så kommentera detta då men då ska det vara seriösa komentarer för inget jävla toma ord eller nåt......


Kommentarer
Postat av: Jenny

Är det så jävla konstigt egentligen. Den största statistiken av kriminalitet utförs av invandrare. Och ja egentligen de ockuperade en lokal som tillhörde kommunen, så jävla överdrivet från invandrares sida plus att de gav sig på staten med en gång, kastade stenar och allt annat skit. Rosengård är ett jävla tillhåll och något man vill plocka upp från marken o kasta iväg.

Säg mig Jens, hur stor skillnad är det på säkerheten utomhus idag jämfört med för 20 år sen?

Jag säger inet att det inte finns svenskar som inte hittar på skit, MEN skulle man mot förmodan kritisera invandrare för vad de gör mot vårt land så är man rasist eller nazist, aboslut inget om nationalist, det finns massiv stor skillnad. Se själv på deras egna länder. Helt förfallna och förstörda på grund av dem själva deras ledare och för deras värderingar som är helt åt helvete uppåt väggarna.

Så jo, att polisen sa apjävlar är enligt mig jävligt förståeligt, speciellt om man är snut i Malmö.

2009-02-11 @ 13:39:43
URL: http://beingfamous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0